Xcailbra

Xcalibra

Xcalibra je jedina berza na kojoj je moguća kupovina i prodaja kriptovaluta za dinare. Trgovina je veoma jednostavna, bezbedna i predviđena je i za početnike. Moguće kupiti bitkoin, ethereum, safex token i safex cash za 19 različitih valuta, a naknade su najniže na domaćem tržištu. Obratite pažnju: Xcalibra je berza, a ne menjačnica. Ukoliko želite da napravite nalog na ovoj berzi – ispratite uputstva: Kako napraviti nalog na Xcalibra berzi

Sva objašnjenja o Xcalibra berzi

Po čemu je Xcalibra drugačija od ostalih berzi?

 

Xcalibra nije toliko drugačija od ostalih svetskih berzi. Jednako ima intuitivan interfejs, kriptovalute koje se prodaju za fiat valute, radi 24/7, a uskoro dobija i švajcarsku licencu za poslovanje. Ono što jeste vrlo često zanimljivo za domaće korisnike berzi, jeste što je na ovoj berzi moguća kupovina kriptovaluta za dinare. Ovako je ona jedina berza na kojoj je moguća kupovina za dinare, što je ujedno i najjeftiniji način za kupovinu. Na našem blogu možete naći sva objašnjenja vezana za ovu kripto berzu, a ukoliko do sad niste nikad kupovali kriptovalute na njoj,  evo vodiča u kome je objašnjeno kako kupiti kriptovalute iz Srbije.

 

Koliki je fee za kupovinu kriptovaluta na Xcalibra berzi?

Nakanada za kupovinu (fee) za dinare je samo 1,1%, što je vrlo nisko za ovakvu vrstu usluge. Pored kupovine dinarima, na Xcalibri je moguće kupovati i drugim valutama koristeći debitne i devizne kartice. Zapravo moguće je kupiti kripto za još 18 fiat valuta koristeći Visa i MasterCard karticu.

Da li će još neki novčići biti listirani?

Nadamo se da će Xcalibra uskoro listirati još neke novčiće. Posebno bi nam bilo drago da listiraju neke koje su zanimljive članovima naše zajednice, kako bi oni mogli brzo i jednostavno da ih kupe ili prodaju.

Nadamo se da će uskoro listirati još novčića. Bilo bi nam jako drago da novčići, za koje se interesuju članovi naše zajednice, budu listirani, kako bi oni mogli da bih brzo, jednostavno i povoljno kupe ili prodaju.

 

Društvene mreže

Telegram

Youtube

Twitter

Instagram

Facebook

Meetup