xcalibra

Xcalibra.rs – Sve o trgovini kriptovalutama na jednom mestu

by | May 21, 2020

Xcalibra se ubrzano razvija i poslednji novitet koji je ova berza izbacila jeste odeljak na srpskom jeziku. Sada možete naći sve informacije koje vas intreresuju  na stranici Xcalibra.rs i to na srpskom. Ova stranica je idealna za početnike i odgovara na sva pitanja koja bi korisnik mogao da ima, namenjena  je domaćim korisnicima i dijaspori.

Da podsetimo na Xcalibri je moguće kupiti ili prodati kriptovalute za 15 nacionalnih valuta uključujući i dinare. Svoj kredibilitet berza je potvrdila listiranjem na sajt CoinMarketCap. Ovo je jedina berza na svetu koja omogućava kupovinu kriptovaluta dinarima. Sada, domaći korisnici imaju priliku da trguju, i da ne zaostaju za svetom!

Posetite: Xcalibra.rs

Ivan Stevanovic

Ivan Stevanovic

Ivan je krenuo da se zanima za blokčejn tehnologiju prilikom izrade studentskog rada. Bavi se rudarenjem, pisanjem, i povremeno trgovinom. Planira da posveti vreme na izučavanju open source programskih jezika.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane objave

Xcalibra na CoinMarketCap-u

Xcalibra na CoinMarketCap-u

Xcalibra berza se od juče nalazi na popularrnom sajtu CoinMarketCap u društvu ostaih svetski priznatih berzi. Ovako je CMC dobio još jednu novu nacionalnu valutu na svojoj listi – Dinar!

Društvene mreže

Telegram

Youtube

Twitter

Instagram

Facebook

Meetup