xcalibra na coinmarketcap-u

Xcalibra na CoinMarketCap-u

by | Apr 11, 2020

Xcalibra berza se od juče nalazi na popularnom sajtu CoinMarketCap u društvu svetski priznatih berzi. Ovako je CMC dobio još jednu novu nacionalnu valutu na svoju listu  – Dinar

Ovo je odlična vest i zajdnički uspeh Xcalibra tima i crypto zajednice koja se zalaže za promovisanje kriptovaluta, a time i decentralizacije i slobodne trgovine.

Svi znamo da se na Xcalibri može trgovati dinarima, a od skoro stanje je unapređeno, pa se i bitcoin, euthereum, safex token i safex cash mogu se kupiti za još 14 nacionalnih valuta. Ovim valutama je moguće kupovati koristeći Visa i MasterCard karticu.

O tome smo više pisali ovde.

xcalibra buy with card
  • Facebook
  • Twitter
  • Reddit
  • Hacker News

Ukoliko i vi želite da postanete deo ovog savremenog društva i kupite bitcoin, safex ili euthereum, skinite naš beslatni vodič.

A ovde pogledajte kako možete da napravite nalog u samo nekoliko koraka.

Ivan Stevanovic

Ivan Stevanovic

Ivan je krenuo da se zanima za blokčejn tehnologiju prilikom izrade studentskog rada. Bavi se rudarenjem, pisanjem, i povremeno trgovinom. Planira da posveti vreme na izučavanju open source programskih jezika.

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. CoinMarketCap | Detaljno objašnjenje - […] Dinar nije na ovoj listi, ali jeste prepoznat od strane CoinMarkatCap-a zahvaljujući Xcalibra berzi na kojoj je dinar jedna…

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane objave

Društvene mreže

Telegram

Youtube

Twitter

Instagram

Facebook

Meetup