safex giveaway

Veliki Safex giveaway u saradnji sa Xcalibrom

by | Nov 30, 2019

Safex je juče najavio podelu poklona u vidu svojih valuta zbog nadolazećeg ”izbacivanja” njihovog glavnog projekta – Safex trgovinske platforme. Ovaj giveaway rade u saradnji sa Xcalibra kripto berzom, a učesnici treba da budu registrovani na berzi da bi dobili poklone.

Spremljeni su Safex Token i Safex Cash u vrednosti od 500 dolara za 10 srećnih dobitnika. Nagradna igra traje do 8. decembra, a 10 dobitnika će biti izvučeni slučajnim izborom, a svoje nagrade će dobiti u obliku Safex Tokena i Safex Cash-a, u svoj novčanik na Xcalibri.

Prema zvaničnoj objavi, da biste učestvovali samo treba da se registrujete na Xcalibra berzi, zaprate Xcalibra nalog na tviteru i lajkujete i retvitujete ovaj post označavajući 3 tviter prijatelja. Prijave se očekuju do 8. decembra. Da biste osigurali da će se tokeni i keš nađu na vašoj adresi, neophodno je da pounite i ovu kratku formu

U slučaju da još nemate napravljen nalog, uz pomoć ovog jednostavnog vodiča možete napraviti nalog za samo nekoliko minuta. Na pomenutoj berzi moguće je kupiti i prodati krito valute za dinare što je posebna povoljnost za domaće korisnike koji žele da učestvuju u savremenim finansijskim trendovima i ostvare nove prilike za uspeh. 

Srećno.

Ivan Stevanovic

Ivan Stevanovic

Ivan je krenuo da se zanima za blokčejn tehnologiju prilikom izrade studentskog rada. Bavi se rudarenjem, pisanjem, i povremeno trgovinom. Planira da posveti vreme na izučavanju open source programskih jezika.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane objave

Uspešan Safex Hardfork

Uspešan Safex Hardfork

Safex je imao uspešan hardfork kojim je aktiviran Safex Marketplace. Desila se prva kupovina na trgovinskoj platformi, napravljeni su prvi nalozi, a još više nas tek očekuje

Društvene mreže

Telegram

Youtube

Twitter

Instagram

Facebook

Meetup