fbpx

Safex: Još samo 3 dana za migraciju

safex migracija

Pre godinu dana projekat globalne trgovinske platforme – Safex, prebačen je sa bitcoin blokčejna na sopstveni blokčejn. Ovaj blokčejn je zasnovan na cryptonote tehnologiji, što znači da je predviđena maskimalna moguća zaštita privatnosti koja se smatra neophodnom za današnje društvo i sferu online kupovine. Ova migracija na safex blokčejn prouzrokovala je da i korisnici  moraju da migriraju ceo svoj fond na ovaj blokčejn. Kako je prošlo skoro godinu dana, upravo otkucavaju poslednji dani da to i uradite.

Ukoliko niste još uvek migrirali vaše Safe Exchange coin-e sa bitcoin na safex blokčejn, možete to uraditi do 30. novembra ove godine. Dakle, još samo 3 dana je ostalo da završite ovaj proces, a najbolje bi bilo da to odradite što pre.

Prema navodima zvaničnog sajta sve što vam je potrebno jeste novčanik aplikacija v8 i dovoljno bitcoina za transakcije. Aplikaciju možete skinuti sa zvaničnog sajta. Za slučaj da vam je potrebna podrška pišite na forumu ili na discord kanalu. Za podršku na srpskom kontaktirajte Belgrade Crypto Community

Kada završite ovu migraciju umesto postojećeg safe exchange coin-a imaćete istu količinu safex tokena + gratis safex cash. Safex cash dobijate u razmeri 1:0.0023 u odnosu na safex token. Migracija se ne dešava instantno već potrebno je nekoliko klikova i određeni vremenski period da se završi.  Ukoliko niste sigurni kako da obavite ovu migraciju pigledajte video

O autoru: Marija Blesic

Marija se zanima za kriptovalute i blokčejn tehnologiju od 2016 godine. Aktivno podržava razvoj kripto zajednice i relevantnih projekata koji doprinose razvoju kripto ekosistema.

Objavljeno: 27/11/2019 | Marija Blesic

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *