safex

Safex je spreman za javno testiranje

by | Jun 16, 2020

Javno testiranje Safex decentralizovane e-commerce platforme može da počne!

Ovo je veliko dostignuće programera i zajednice koja je do sada radila testiranje u zatvorenom okruženju. Ovo test  je najbolji primer kako će Safex marketplace izgledati. Prilikom javnog testiranja biće dostupno:

  • Pravljenje naloga na e-commerce platformi
  • Izmena naloga
  • Listiranje proizvoda i ponuda
  • Izmene listiranih proizvoda 
  • Kreiranje cena 
  • Kupovina
  • Ostavlajnje povratne informacije (feedback)
  • Stake-ovanje safex tokena
  • Prekid stake-ovanja i preuzimanje pasivnog prihoda

Ove navedene Safex marketplace mogućnosti biće aktivirane za oko 2000  blokova, odnosno u bloku 89400. To bi trebalo da bude u sredu jer se dnevno izmajnuje oko 720 blokova. Ceo marketplace će biti prihvaćen od strane nodova na blokčejnu i simulacija mainnet-a može da počne.

Da posetimo, Safex je decentralozovana e-commerce platforma na svom blokčejnu. Safex nudi anonimne transakcije prilikom kupovine i prodaje proizvoda i usluga, a sva plaćanja vrše se safex cash-om. Safex token služi za staking, odnosno za čuvanje i pasivnu zaradu. Za sve one koji ne znaju dovoljno o ovom projektu trgovinske platforme – pročitajte naš članak koji objašnjava sve o Safexu.

Kasnije ove nedelje biće objavljen TWM Wallet. To je novčanik koji će se koristiti za sva plaćanja na Safex e-commerce platformi. To znači da javno testiranje može uskoro da počne i ako sve bude po planu mainnet nas ubrzo očekuje. 

Da biste pratili transakcije na takozvanom stagenetu  i koliko blokova ima do bloka 89400, posetite Safex blokčejn explorer. Ukoliko vas zanima više tehničkih informacija posetite Safex Github na ovom linku

Ovo je bitna vest za razvoj projekta, i nadamo se da ćete i vi učesvovati u testiranju.

Ukoliko želite da pročitate pročitate devs update u izvornom obliku posetite link.

Ivan Stevanovic

Ivan Stevanovic

Ivan je krenuo da se zanima za blokčejn tehnologiju prilikom izrade studentskog rada. Bavi se rudarenjem, pisanjem, i povremeno trgovinom. Planira da posveti vreme na izučavanju open source programskih jezika.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane objave

Uspešan Safex Hardfork

Uspešan Safex Hardfork

Safex je imao uspešan hardfork kojim je aktiviran Safex Marketplace. Desila se prva kupovina na trgovinskoj platformi, napravljeni su prvi nalozi, a još više nas tek očekuje

Društvene mreže

Telegram

Youtube

Twitter

Instagram

Facebook

Meetup