stagenet 2

Safex Dev Update: Stagenet 2

by | Sep 29, 2020

Ovo je kratak prikaz poslednjeg Safex update-a. Original procitajte na safex forumu, a ovde pronađite samo najvažnije stavke. Ukoliko niste sigurni šta je safex pročitajte naše objašnjenje o safex trgovinskoj platformi: Safex e-commerce platforma.

Stagenet 2

U toku prošle nedelje razvijen je StageNet 2, što je poslednja stanica pre Minnet-a. Na ovom linku možete skinuti datoteku i pokrenuti full nod za windows, mac osx, linux. Koristite – stagenet flag kada budete započinjali.

TWM Wallet

Juče je puštena za testiranje windows verzija novčanika koju smo i mi isprobali. Ako su vam potrebni tokeni za testiranje pišite ovde samo za zahtevom da vam se pošalju tokeni, ili to možete uraditi u komentaru na twitter-u. Napomena – ovi tokeni koriste samo za testiranje. Možete skinuti novčanik aplikaciju za windows, csx mac i linux klikom na ovaj link.

Šta je sledeće na safex trgovinskoj platformi?

Sada kako je safex tim uspeo da izbaci Stagenet 2, posmatraće šta se dešava na njemu, ali ne očekuju da se dese novi bagovi. Stvari koje se još očekuju u sledećem priodu:
  • Safex website update
  • Datum za izbacivanje Mainnet-a
  • Safex Marketplace Whitepaper
  • Tehničku dokumentaciju
  • TWM Wallet v1
Originalni tekst pročitajte ovde.
Ivan Stevanovic

Ivan Stevanovic

Ivan je krenuo da se zanima za blokčejn tehnologiju prilikom izrade studentskog rada. Bavi se rudarenjem, pisanjem, i povremeno trgovinom. Planira da posveti vreme na izučavanju open source programskih jezika.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane objave

Uspešan Safex Hardfork

Uspešan Safex Hardfork

Safex je imao uspešan hardfork kojim je aktiviran Safex Marketplace. Desila se prva kupovina na trgovinskoj platformi, napravljeni su prvi nalozi, a još više nas tek očekuje

Društvene mreže

Telegram

Youtube

Twitter

Instagram

Facebook

Meetup