stagenet 2

Safex Dev Update: sprema se Stagenet 2

by | Sep 23, 2020

Ovog ponedeljka izašao je Safex Update u kome je detaljno opisan progres u odnosu na prošli ponedeljak. Tim završava sve što je potrebno za puštanje u upotrebu Safex trgovinske platforme. Za sve koji i dalje nisu upoznati sa ovim projektom, evo objašnjenja o Safex E-commerce platformi.

Evo objave od 21. septembra, prevedene na srpski:

Stagenet 2

Stagenet 2 biće dostupan ove nedelje, a proces aktivacije će biti obavljen bez restartovanja mreže. Jedino što će korisnici morati da urade jeste ‘’hard rescan’’ novčanika. Tim očekuje da ovo bude odlično testiranje tranzicije između verzija i očekuje da vidi pravilnu sinhronizaciju. Igor će započeti proces u toku ove nedelje.

TWM Novčanik

U toku prošle nedelje Daniel se bavio novčanik aplikacijom i ispeglao je opciju vezanu za transakcije. Ovo se desilo posle velikog update-a na C++ koji je povezao grafički deo sa blokčejnom pre dve nedelje. Sada, kako je ovo sastavljeno, tim može da implemetira novčanik sa GUI i nastavi dalje sa finaliziranjem radeći na kontakt opciji kao bi kupci mogli da kontaktiraju prodavca i dobiju pošiljku. Povrh toga, mogućnost za ostavljanje feedback-a će biti sledeća funkcionalnost.

Ove nedelje u upotrebu će biti puštena i TWM aplikacija za OSX, Windows, i Linux.

Safex.org website update

Safex.org website će doživeti redizajn u sledećem periodu i redirektovanje safex.io wesita na safex.org. Safex org je zapravo sajt na kome ste do sada mogli pročitati edukatvni sadržaj vezano za safex kao i učestvovati na blogu.

Safex core

Igor je završio veliki broj testiranja i revizija koje su pokrile napredne transakcione opcije, kao i stejking sistem. Za više detalja molimo vas posetite originalnu objavu.

TWM API

Tokom prošle nedelje API je update-ovan registracijom korinika, a slanje poruka je sledeća stavka. U ovom momentu je moguće čuvati PGP ključ sa API servera. Sa TWM aplikacijom API je normalizovan i tim može da nastavi sa radom bez greške na C++ bridge-u u GUI novčaniku.

Sledeći Safex Update pročitajte u ponedeljak 28. septembra.

Marija Blešić

Marija Blešić

Arhitekta | Dizajner | Bloger | Belgrade Crypto Commuinty | Marija se bavi arhitekturom i dizajnom, ali i pisanjem i edukacijom na polju kriptovaluta. Zanima se za arhitekturu i umernost od 2000. godine, a za kriptovalute i blokčejn tehnologiju od 2016 godine. Autor je bloga Belgrade Crypto.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane objave

Uspešan Safex Hardfork

Uspešan Safex Hardfork

Safex je imao uspešan hardfork kojim je aktiviran Safex Marketplace. Desila se prva kupovina na trgovinskoj platformi, napravljeni su prvi nalozi, a još više nas tek očekuje

Društvene mreže

Telegram

Youtube

Twitter

Instagram

Facebook

Meetup