Xcalibra Radionica

Radionica: Kako kupiti bitcoin i safex dinarima?

by | Nov 20, 2020

Da li biste voleli da saznate kako jednostavno, pouzdano i povoljno da kupite i prodate kriptovalute? Želite da čujete više o berzi Xcalibra, projektima HashBringer i Safex?

Dođite 3. Oktobra u Balkansku 2 (sprat -1, lokal 18) od 18-20h imaćete priliku da saznate više o ovim projektima koje uspešno razvija domaća kompanija Balkaneum.

Osnivač Safex-a, Daniel Dabek, će održati radionicu i pričati o novitetima na lokalnom i svetskom tržistu: Xcalibra kripto-berzi na kojoj je moguća kupovina i prodaja kriptovaluta po najnižim naknadama na našem tržištu, dugoočekivanom HashBringer kiosku za kupovinu i prodaju kriptovaluta kao i razvoju projekta Safex – globalne decentralizovane trgovinske platforme na svom blokčeinu.

Uz to, prvih 30 prijavljenih dobijaju poklone!

Poželjno je da ponesete svoj laptop kako biste mogli interaktivno da učestvujete u radionici.

Obećavamo opuštenu i prijatnu atmosferu, dobro piće, sjajno druženje i još bolje predavanje. Upoznate naše članove i naučite nešto novo!

Ulaz je slobodan, ali kako je broj mesta ograničen molimo vas da potvrdite vaš dolazak popunjavanjem ovog dokumenta: http://bit.ly/2k3xx0e

Ako imate bilo kakva pitanja kontaktirajte nas putem telegrama: https://t.me/joinchat/H9VUYQ_XRFlBYk8TCks7pQ

Vidimo se!

Marija Blešić

Marija Blešić

Arhitekta | Dizajner | Bloger | Belgrade Crypto Commuinty | Marija se bavi arhitekturom i dizajnom, ali i pisanjem i edukacijom na polju kriptovaluta. Zanima se za arhitekturu i umetnost od 2000. godine, a za kriptovalute i blokčejn tehnologiju od 2016 godine. Autor je bloga Belgrade Crypto.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane objave

Crypto Meetup Beograd – 10. jun

Crypto Meetup Beograd – 10. jun

Crypto Meetup Beograd – 10. jun: Vidimo se u četvrtak 10. juna u 18 časova u Beogradu. Družimo se, pričamo, delimo iskustva o kriptovalutama, rudarenju, novim projektima i zanimljivim konferencijama. Prijavite se!

Društvene mreže

Telegram

Youtube

Twitter

Instagram

Facebook

Meetup