Predavanje Trading za Pocetnike

Predavanje: Trading za početnike

by | Nov 20, 2020

Posle prvog uspešnog predavanja o trejdingu, organizujemo nastavak!
Dejan će početnicima, ali i iskusnijim trejderima, pojasniti mogućnosti, strategije i pojmove koje bi im pomogle u trgovini kriptovalutama. Bilo da trejdujete ili samo želite da naučite i da se informišete – ne propustite sledeće predavanje.
Dejan je višegorišnji trejder, iskusan u sferi finansija, procena i predviđanja rizika, i odličan predavač, tako da smo sigurni da ćete opet uživati.

Ulaz je slobodan, dovoljno je samo da se na ulazu javite našim organizatorima.

Obećavamo opuštenu i prijatnu atmosferu gde ćete upoznati mnogo interesantnih članova neše kripto-zajednice i naučiti svašta novo! 🙂

Vidimo se!

Marija Blešić

Marija Blešić

Arhitekta | Dizajner | Bloger | Belgrade Crypto Commuinty | Marija se bavi arhitekturom i dizajnom, ali i pisanjem i edukacijom na polju kriptovaluta. Zanima se za arhitekturu i umetnost od 2000. godine, a za kriptovalute i blokčejn tehnologiju od 2016 godine. Autor je bloga Belgrade Crypto.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane objave

Crypto Meetup Beograd – 10. jun

Crypto Meetup Beograd – 10. jun

Crypto Meetup Beograd – 10. jun: Vidimo se u četvrtak 10. juna u 18 časova u Beogradu. Družimo se, pričamo, delimo iskustva o kriptovalutama, rudarenju, novim projektima i zanimljivim konferencijama. Prijavite se!

Društvene mreže

Telegram

Youtube

Twitter

Instagram

Facebook

Meetup