Predavanje o Blokcejnu i Kriptovalutama

Predavanje o blokčejnu i kriptovalutama

by | Nov 20, 2020

OBAVEŠTENJE!

Zbog novonastale situacije sa navodno povećanim brojem zaraženih od virusa, predavanje planirano za ovaj četvrtak u Balkanskoj 2 biće otkazano i organizovano kao online predavanje.

Naš predavač će svakako biti Pavle, ali u ovom slučaju sa drugačijom temom. Pričaćemo u Q&A formatu. Tema će nam biti: Proof of stake konsenzus mehanizam i Ethereum.

Pavle je član naše zajednice, freelance blockčejn arhitekta i konsultant, a blockčejn programiranjem se bavi od 2016.godine. Imao je priliku da razvija blockčejn platformu od nule, a voli da se bavim novim, transformativnim modelima konsenzusa.

Od vas očekujemo da postavljate pitanja i učestvujete u razgovoru 🙂
Pridružite se: https://meet.jit.si/BelgradeCrypto

Vidimo se! 😀

Do četvrtka pročitajte neke od naših poslednjih članaka o PoS-u i Ethereumu, a ako želite da svakodnevno saznajte vesti i zanimljivosti vezano za blokčejn industriju pridružite učlanite se u naš Telegram kanal.

______________________________________________________
Posetite nas i na našim stranicama:
facebook
twitter
instagram
telegram
Kripto Vesti telegra

Marija Blešić

Marija Blešić

Arhitekta | Dizajner | Bloger | Belgrade Crypto Commuinty | Marija se bavi arhitekturom i dizajnom, ali i pisanjem i edukacijom na polju kriptovaluta. Zanima se za arhitekturu i umetnost od 2000. godine, a za kriptovalute i blokčejn tehnologiju od 2016 godine. Autor je bloga Belgrade Crypto.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane objave

Crypto Meetup Beograd – 10. jun

Crypto Meetup Beograd – 10. jun

Crypto Meetup Beograd – 10. jun: Vidimo se u četvrtak 10. juna u 18 časova u Beogradu. Družimo se, pričamo, delimo iskustva o kriptovalutama, rudarenju, novim projektima i zanimljivim konferencijama. Prijavite se!

Društvene mreže

Telegram

Youtube

Twitter

Instagram

Facebook

Meetup