Partnerstvo između Belgrade Crypto i Crypto ba

by | Aug 30, 2020

Vrlo smo srećni što možemo da objavimo partnerstvo između Belgrade Crypto zajednice i Crypto zajednice iz BIH!

Kako članovi balkanskih kripto zajednica vole međusobno da se druže, ovo partnerstvo se desilo očekivano i spontano i nadamo se da će još dugo trajati. Zajednička ideja je da širimo naše znanje i iskustvo, i pomognemo početnicima da uđu u svet blokčejna i kriptovaluta. Partnerstvo između dve zajednice podrazumeva razmenu znanja, pozitivnih stavova i težnju da svi naučimo više i nađemo svoje mesto u svetu kripovaluta.

Krajem 2016. godine nastala je ideja za promociju fintech-a u BIH: United fintech freaks koja će kasnije pretvoriti u Crypto.ba – mesto gde možete pročitati zanimljive vesti i učestvovati u razgovoru. Kao i mi, i Crypto ba organizuje meetup-e, a središte im je u Sanskom mostu i Banjaluci. Sa ovom grupom nas je upoznao naš dragi prijatelj Snoop koji je član obe grupe, nakon čega smo upoznali Ruxa i ostale.

Kao što znate i Belgrade Crypto je nastao u sličnom periodu, aktivirali smo se organizovanjem crypto meetup-ove, a onda promenili naziv iz Bitcoin meetup u Belgrade Crypto Community jer verujemo da to iskrenije dočarava gde nam je središte i da se bavimo kriptovalutama i blokčejnom generalno, a ne samo bitcoinom. Od tada smo napravili sajt, Telegram grupu i Kanal sa vestima i aktivni smo na društvenim mrežama.

Kako svi volimo da pričamo o kriptovalutama i blokčejnu, nema razloga da se ne udružimo i zajedno pomognemo razvoju kripto tržišta. Ubacite se u naše razgovore, upoznajte tech zajednicu, naučite nešto novo i polemišite o aktuelnim temama.

Važni linkovi:

facebook, twitter, instagram, crypto.ba discord

Ivan Stevanovic

Ivan Stevanovic

Ivan je krenuo da se zanima za blokčejn tehnologiju prilikom izrade studentskog rada. Bavi se rudarenjem, pisanjem, i povremeno trgovinom. Planira da posveti vreme na izučavanju open source programskih jezika.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane objave

Društvene mreže

Telegram

Youtube

Twitter

Instagram

Facebook

Meetup