fbpx

Partnerstvo između Belgrade Crypto i Crypto ba

Partnerstvo-izmedju-Belgrade-Crypto-i-Crypto-ba

Vrlo smo srećni što možemo da objavimo partnerstvo između Belgrade Crypto zajednice i Crypto zajednice iz BIH!

Kako članovi balkanskih kripto zajednica vole međusobno da se druže, ovo partnerstvo se desilo očekivano i spontano i nadamo se da će još dugo trajati. Zajednička ideja je da širimo naše znanje i iskustvo, i pomognemo početnicima da uđu u svet blokčejna i kriptovaluta. Partnerstvo između dve zajednice podrazumeva razmenu znanja, pozitivnih stavova i težnju da svi naučimo više i nađemo svoje mesto u svetu kripovaluta.

Krajem 2016. godine nastala je ideja za promociju fintech-a u BIH: United fintech freaks koja će kasnije pretvoriti u Crypto.ba – mesto gde možete pročitati zanimljive vesti i učestvovati u razgovoru. Kao i mi, i Crypto ba organizuje meetup-e, a središte im je u Sanskom mostu i Banjaluci. Sa ovom grupom nas je upoznao naš dragi prijatelj Snoop koji je član obe grupe, nakon čega smo upoznali Ruxa i ostale. 

Kao što znate i Belgrade Crypto je nastao u sličnom periodu, aktivirali smo se organizovanjem crypto meetup-ove, a onda promenili naziv iz Bitcoin meetup u Belgrade Crypto Community jer verujemo da to iskrenije dočarava gde nam je središte i da se bavimo kriptovalutama i blokčejnom generalno, a ne samo bitcoinom. Od tada smo napravili sajt, Telegram grupu i Kanal sa vestima i aktivni smo na društvenim mrežama. 

Kako svi volimo da pričamo o kriptovalutama i blokčejnu, nema razloga da se ne udružimo i zajedno pomognemo razvoju kripto tržišta. Ubacite se u naše razgovore, upoznajte tech zajednicu, naučite nešto novo i polemišite o aktuelnim temama. 

Važni linkovi:

facebook, twitter, instagram, crypto.ba discord

O autoru: Marija Blesic

Marija se zanima za kriptovalute i blokčejn tehnologiju od 2016 godine. Aktivno podržava razvoj kripto zajednice i relevantnih projekata koji doprinose razvoju kripto ekosistema.

Objavljeno: 30/08/2020 | Marija Blesic

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *