BELGRADE CRYPTO COMMUNITY

Belgrade Crypto Community

ŠTA JE BELGRADE CRYPTO?

Belgrade Crypto je domaća kripto zajednica koja okuplja preko 1300 ljubitelja kriptovaluta, savremenih tehnologija i blokčejna. Cilj nam je da proširimo znanje u ovim oblastima kako bi što veći broj ljudi saznao za kriptovalute i uključio se i našao svoje mesto u ovom ekonomsko-tehnološkom iskoraku. Članovi zajednice su naši prijatelji iz zemlje i inostranstva.

Balkanska 2

Gde se nalazimo?

Naši meetup-i održavaju se u Beogradu, u Balkanskoj 2, svakog drugog četvrtka u mesecu od 18 do 20 časova. Meetup-i izvan Beograda, održani su u Novom Sadu i Nišu, a nadamo se da će ih biti još i u drugim gradovima. Na Telegram grupi smo aktivni 24/7.

Pridruži se

Pridruži se!

Da biste se pridružili našoj crypto zajednici, nije potrebno nikakvo predznanje ili  iskustvo. Nema plaćanja članarine, ulaznica niti bilo kakvih drugih obaveza, sve je na dobrovoljnoj bazi i trudićemo se da tako i ostane. Dođite da se upoznamo, družimo, učimo i diskutujemo o kriptovalutama. Posetite naše društvene mreže i podelitite sa članovima svoja razmišljanja, saznanja i ideje.

Belgrade Crypto Meetup

BELGRADE CRYPTO MEETUP

Uživamo u ovim crypto meetup-ima od februara 2016. godine, do danas! Promenili smo više lokacija, isprobali više različitih formula da bismo došli do one koja nam svima najviše odgovara. Naši meetup-i su podeljeni u dve grupe: 1.Opuštena druženja kojih ima i najviše kada organizujemo dvosatno druženje, pričamo o aktuelnostima i uživamo u novim poznanstvima. 2. Predavanja istaknutih članova zajednice koji imaju dovoljno znanja, iskustva i projekata iza sebe kojim mogu da potkrepe temu o kojoj govore.

Prostor

PROSTOR

Neke od prednosti koje nudimo jeste što se naši meetup-i održavaju u prostoru namenjom isključivo za tu svrhu – prostor je multifunkcionalan i može proširiti kapacitete u slučaju dolaska većeg broja posetilaca. Posedujemo opremu za što bolji kvalitet prezentacija, po potrebi ih snimamo i kačimo ih na Internet. Kod nas uvek mozete uživati u sjanoj atmosferi, poučnom iskustvu i novim prijateljstvima. Hladno piće Vas uvek čeka, pokloni ponekad, a do Vas je samo da nam se pridružite i dozvolite sebi da naučite nešto novo.

Predavanje

CRYPTO EDUKACIJA

Naš cilj je da vam pojasnimo šta su kriptovalute i kako funkcionišu, kako da ih kupite i kako njima da raspolažete. Trudimo se budemo što obavešteniji i da odgovoramo na sva Vaša pitanja. Pratimo šta Vas zanima i organizujemo predavanja koja održavaju eksperti u datim oblastima. Osim toga obrađujemo zanimljive teme, pišemo članke, istražujemo i pravimo video tutoriale. Pratite naš blog, saznajte nešto novo, a budite slobodni da nam pošaljete pitanja. Kako se naša okupljanja odvijaju u Beogradu, a tek poneko u drugim gradovima, trudimo se da zabeležimo predavanja kako bi i drugi članovi zajednice, koji ne mogu da prisustvuju, bili ipak u prilici da čuju o čemu je bilo reči. 

Predavač

Predavači

Naši predavači su eksperti koji koriste, razvijaju ili promovišu blokčejn tehnologiju i kriptovalute, i zalažu se za razvoj istih. Teme kojima se bavimo su od značaja za kripto zajednicu, a do sad smo slušali predavanja o blokčeinu, itirijumu, safexu, trgovini kriptovalutama, berzama, startap organizacijama u blokčejn industriji i drugo. Imali smo i prilike da organizujemo kripto radionice uz podršku prve ”lokalne” berze Xcalibra, i globalne platforme za trgovinu – Safex. Naši predavači su Daniel, Pavel, Marko,  Marija, Pavle, Vit i drugi. Nadamo se da ćemo i dalje biti u prilici da organizujemo zanimljive edukacije. Pratite naše najave.

Kripto drugari

NAŠI PRIJATELJI

Svi naši gosti su i naši prijatelji i volimo da ih vidimo iznova i iznova. Upoznali smo  Džefa Bervika (Dollar Vigilante), Toma Lija, Vita Jedličku, Daniela Dabeka i mnoge druge. Uvek nam je drago da vidimo prijatelje i iz drugih gradova i zemalja i čujemo novitete sa tih prostora. Posebno smo zahvalni članovima zajednice koji su uvek tu da nas podrže, pomognu i aktivno učestvuju. Zaista veliko hvala, ništa od ovoga ne bi imalo smisla bez vas!

Podrška

Podrška

Zahvalni smo svima vama koji nam pomažete i učestvujete u razvoju lokale crypto zajednice. Ako biste želeli da sarađujete sa nama pišite nam! Budite slobodni da nam postavljate pitanja i predočite nejasnoće vezano za ovu tehnologiju i kriptovalute, a mi ćemo napraviti video tutorial kako bismo i Vama i drugim članovima zajednice pojasnili datu temu.

Posebno smo zahvalni Xcalibra i Safex timu na podršci.

Iznenađenja

IZNENAĐENJA

S vremena na vreme volimo da iznenadimo naše prijatelje i spremimo im mali znak pažnje. Pratite nas na društvenim mrežama i aktivno učestvujete u našim nagradnim igrama. Više informacija možete naći na našim društvenim mrežama.

ČLANOVI TIMA

Marija Blešić

Marija se zanima za kriptovalute i blokčejn tehnologiju od 2016 godine. Aktivno podržava razvoj kripto zajednice i relevantnih projekata koji doprinose razvoju kripto ekosistema. Aktivna je na blogu, tviteru i telegramu.

Marija Matić

Marija je ekonomista i analitičar koji radi na projektima razvijanja kriptovaluta i kripto berzi. Piše analize na blogu i Kripto Vesti,  aktivna je na Telegramu.

Vuk Tanasković

Vuk je business developer, growth hacker i zadužen je za redizajn našeg sajta kao i strategije koje ga uključuju.

Pavle Batuta

Pavle freelance blockčejn arhitekta i konsultant, a blockčejn programiranjem se bavi od 2016.godine. Imao je priliku da razvija blockčejn platformu od nule, a voli da se bavim novim, transformativnim modelima konsenzusa.

Društvene mreže

Telegram

Youtube

Twitter

Instagram

Facebook

Meetup