ko smo mi

Mi smo domaća kripto zajednica i okupljamo preko 1000 ljubitelja kriptovaluta, savremenih tehnologija i blokčejna. Cilj nam je da proširimo znanje u ovim oblastima kako bi što veći broj ljudi saznao za kriptovalute i uključio se i našao svoje mesto u ovom ekonomsko-tehnološkom iskoraku. Članovi zajednice su naši prijatelji iz zemlje i inostranstva.

Gde se nalazimo

Naši mitapi održavaju se u Beogradu, u Balkanskoj 2, svakog drugog četvrtka od 18 do 20 časova. 

Prvi mitap izvan Beograda, održan je u Novom Sadu, a nadamo se da će ih biti još i u drugim gradovima.

Aktivni smo na društenim mrežama, tako da nam slobodno pišite na telegram, twitter, facebook, instagram, slack, ili discord. Pravimo tutoriale koje možete naći na našoj Youtube stranici.

Pridruži se

Da bi se pridružili našoj kripto zajednici, nije potrebno nikakvo predznanje ili  iskustvo. Nema plaćanja članarine, ulaznica niti bilo kakvih drugih obaveza, sve je na dobrovoljnoj bazi i trudićemo se da tako i opstane. Dođite da se upoznamo, družimo, učimo i diskutujemo o kriptovalutama. Posetite naše društvene mreže i podelitite sa članovima svoja razmišljanja, saznanja i ideje.

crypto Meetup

Uživamo u ovim kripto mitapima od februara 2017. godine, do danas! Promenili smo više lokacija, isprobali više različitih formula da bismo do one koja nam svima najviše odgovara. 

Naši mitapi su podeljeni u dve grupe: 

1. Opuštena druženja kojih ima i najviše kada se organizujemo dvosatno druženje, pričamo o aktuelnostima i novitetima, i uživamo u novim poznanstvima.

2. Predavanja istaknutih članova zajednice koji imaju dovoljno znanja, iskustva i projekata iza sebe kojim mogu da potkrepe temu o kojoj govore.

Takođe, nadamo se i skorašnjoj edukacija za početnike, organizovanoj u malim grupama

Prostor

Neke od prednosti koje nudimo jeste što se naši mitapi održavaju u prostoru namenjom isključivo za tu svrhu – prostor je multifunkcionalan i može proširiti kapacitete u slučaju dolaska većeg broja posetilaca. Posedujemo opremu za što bolji kvalitet prezentacija, po potrebi ih snimamo i kacimo ih na Internet. Kod nas uvek mozete uživati u sjanoj atmosferi, poučnom iskustvu i novim prijateljstvima. Hladno piće Vas uvek čeka, pokloni ponekad, a do Vas je samo da nam se pridružite i dozvolite sebi da naučite nešto novo.

zajednica

Našu zajednicu čine novajlije u  svetu kriptovaluta, bitkoina i blokčein tehnologije, ali i iskusni programeri blokčeina i decentralizovanih aplikacija. Nije važno da li imate iskustva u ovoj oblast ili ne, budite slobodni da nas posetite i osnažite našu zajednicu svojim prisustvom. Osim što međusobno delimo informacije, učimo i usavršavamo se, mi gradimo prijateljstva i širimo kontakte. Naša zajednica broji preko 1000 članova, od kojih su neki redovni, a neki povremeni gosti. Bilo da pripadate jednoj ili drugog grupi, važno je da znate da smo uvek tu za Vas. Naša okupljanja su uvek prijatna, edukativa i opuštena.

 

edukacija

Naš cilj je da vam pojasnimo šta su kriptovalute i kako funkcionišu, kako da ih kupite i kako njima da raspolažete. Trudimo se budemo što obavešteniji i da odgovormo na sva vaša pitanja. Pratimo šta vas zanima i organizujemo predavanja koja održavaju eksperti u datim oblastima. Osim toga obrađujemo zanimljive teme, pisemo članke, istražujemo i pravimo video tutoriale. Pratite naš blog, saznajte nešto novo, a budite slobodni da nam pošaljete pitanja. Kako se naša okopljanja odvijaju u Beogradu, a tek poneko u drugim gradovima, trudimo se da zabeležimo predavanja kako bi i drugi članovi zajednice, koji ne mogu da prisutvuju, bili ipak u prlilci da čuju o čemu je bilo reči. 

Naravno: mi nismo finansijski savetnici, i ne očekujete savet takve vrste.

Predavači

Naši predavači su eksperti koji koriste, razvijaju ili promovišu blokčejn tehnologiju i kriptovalute, i zalažu se za razvoj istih. Teme kojeima se bavimo su od značaja za kripto zajednicu, a do sad smo slušali predavanja o blokčeinu, trgovini kriptovalutama, berzama, startap organizacijama u blokčejn industriji. Imali i prilike da organizujemo radionice za demonstracijom korišćenja kripto novčanika, automata za kupovinu kriptovaluta HashBringer, prve lokalne berze Xcalibra, i globalne platforme za trgovinu – Safex. Naši predavači su Daniel, Pavel, Marko,  Marija, Pavle, Vit i drugi. Nadamo se da ćemo idalje biti u prilici da organizujemo zanimljive edukacije, pratite nas i saznajte više. 

 

prijatelji

Svi naši gosti su i naši prijatelji i volimo da ih vidimo iznova i iznova. Upoznali smo  Džefa Bervika (Dollar Vigilante), Toma Lija, Vita Jedličku, Daniela Dabeka i mnoge druge. Uvek nam je drago da vidimo prijatelje i iz drugih gradova i zemalja i čujemo novitete sa tih prostora. Posebno smo zahvalni članovima zajednice koji su uvek tu da nas podrže, pomognu i aktivno učestvuju. Zaista veliko hvala , ništa od ovoga ne bi imalo smisla bez vas.

podrška

Zahvalni smo svima vama koji nam pomažete i učestvujete u razvoju lokale kripto zajednice. Ako biste želeli da sarađujete sa nama pišite nam! Budite slobodni da nam postavljate pitanja i predočite nejasnoće vezano za ovu tehnologiju, a mi ćemo napraviti video tutorial kako bismo i vama i drugim članovima zajednice pojasnili datu temu.

Posebno smo zahvalni timu Balkaneum koji aktivno učestvuju u unapređenju lokalne i svetske kripto-scene

 

IZNENAĐENJA

S vremena na vreme volimo da iznenadimo naše prijatelje i spremimo im mali znak pažnje. Pratite nas na drustvenim mrežama i aktivno učestvujete u našim nagradnim igrama. Više informacija možete naći na našim društvenim mrežama. Spremite se za poklončiće!

Prijavi se na kripto mitap