fbpx

Liberland & Xcalibra GiveAway

xcalibra i liberland giveaway

Kao što možda već znate, sutra se održava 5. godišnjica Liberlanda, i, kao i uvek, propraćena je konferencijom sa odličnim govornicima. U saradnji sa Xcalibrom i Liberlandom odlučili smo da vam poklonimo 4 ‘’ulaznice’’ na ovu online konferenciju!

Vaše je da brzo odreagujete jer se sve dešava sutra, u subotu, 11. aprila od 14 časova. Ono što treba da uradite jeste da šerujete ovu vest na društvenoj mreži koju koristite i popunite formu. Potrebno je napisati ime, email adresu, i nickname na Xcalibri. A ako imate neki komentar, budite slobodni da napišete.

Liberland online crypto konferencija

Govornici će biti neki od najzanimljivijih lica kripto-ekonomskog sveta, između ostalih: Vit Jedlička, Ron Paul, David Friedman, Daniel Dabek, Roger Ver, Pavol Luptak, Saro McKenna i mnogi drugi. Više o tome pročitajte u našem prethodnom tekstu.

Za sve dodatne informacije o konferenciji posetite link

O autoru: Ivan Stevanovic

Ivan je krenuo da se zanima za blokčejn tehnologiju prilikom izrade studentskog rada. Bavi se rudarenjem, pisanjem, i povremeno trgovinom. Planira da posveti vreme na izučavanju open source programskih jezika.

Objavljeno: 10/04/2020 | Ivan Stevanovic

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *