fbpx

Interview: Daniel Dabek u Bitcoin Halving Report-u

DANIEL-DABEK-interview-bitcoin-halving-and-safex

Danas je izašao odličan interview sa Danielom Dabekom u okviru Bitcoin Halving Reporta čiji je domaćin Brad Miles. Verujemo da ćete uživati u ovom intervjuu jer bilo reči o izvornim idejama Zašto kriptovalute postoje kao što su decentralizacija, privatnost i sloboda izbora.

Za sve one koji nisu upoznati, Danil je osnivač Safex-a, globalne decentralizovane trgovinske platforme na safex blokčejnu. Safex će omogućiti slobodnu P2P trgovinu proizvoda i usluga i plaćanja safex cash valutom, koja omugaćava privatne transakcije.

Daniel i Bred su pričali o bitcoin halvingu koji predstoji i predviđanjima na nivou cene. Pričali su, naravno, o safexu i zašto taj projetak uopšte postoji i šta nudi, o tome šta se trenutno dešava vezano za pripremu ovog Marketplace-a i zašto je tema privatnosti veoma vazna za sve korisnike kriptovaluta. Bilo je reči i o safex cash rudarenju i staking-u safex tokena i razlici između ta dva.

U slučaju da ste propustili Dabekovo gostovanje na poslednjoj Liberland konferenciji, pogledajte video gde je detaljno objašnjeno šta je to zapravo safex i ideja globalne trgovine.

O autoru: Ivan Stevanovic

Ivan je krenuo da se zanima za blokčejn tehnologiju prilikom izrade studentskog rada. Bavi se rudarenjem, pisanjem, i povremeno trgovinom. Planira da posveti vreme na izučavanju open source programskih jezika.

Objavljeno: 27/04/2020 | Ivan Stevanovic

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *