Bitkoin Meetup Srbija

Crypto meetup u Beogradu #36

by | Nov 20, 2020

Nastavljamo crypto druženja u Beogradu!
Naravno, u malom broju i u sjajnom društvu.

Ukoliko se zanimate za kriptovalute, blokčejn tehnologiju, rudarenje, trgujete ili biste želeli da kupite svoj prvi novčić – pridružite nam se. Ovaj meetup je namenjen kako početnicima, tako i iskusnim programerima blokčejna i decentralizovanih aplikacija.

Tema meetup-a su isključivo kriptovalute i blokčejn.
Ulaz je slobodan, ali vas molimo da se prijavite!

Ukoliko smatrate da je ovo okupljanje rizik po vaše ili tuđe zdravlje, molimo Vas da ga preskočite. Takođe, ako bolujete od hroničnih respiratornih bolesti, takođe Vas molimo da preskočite.

Obećavamo opuštenu i prijatnu atmosferu gde ćete upoznati zanimljive članove naše kripto-zajednice i saznati nove izanimljive informacije.

Pratite google maps, a u slučaju potrebe kontaktirajte nas na telegramu: https://t.me/belgrade_crypto
Vidimo se u Balkanskoj 2, u četvrtak 1. oktobra od 18 časova!

Marija Blešić

Marija Blešić

Arhitekta | Dizajner | Bloger | Belgrade Crypto Commuinty | Marija se bavi arhitekturom i dizajnom, ali i pisanjem i edukacijom na polju kriptovaluta. Zanima se za arhitekturu i umetnost od 2000. godine, a za kriptovalute i blokčejn tehnologiju od 2016 godine. Autor je bloga Belgrade Crypto.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane objave

Crypto Meetup Beograd – 10. jun

Crypto Meetup Beograd – 10. jun

Crypto Meetup Beograd – 10. jun: Vidimo se u četvrtak 10. juna u 18 časova u Beogradu. Družimo se, pričamo, delimo iskustva o kriptovalutama, rudarenju, novim projektima i zanimljivim konferencijama. Prijavite se!

Društvene mreže

Telegram

Youtube

Twitter

Instagram

Facebook

Meetup