Cryptocurrency Meetup

Crypto meetup u Beogradu #35

by | Nov 20, 2020

Društvo, pošto je crypto meetup u Nišu uspešno prošao, ovog četvrtka organizujemo jedan u Beogradu!

Ukoliko se zanimate za kriptovalute, blokčejn tehnologiju, rudarenje, trgujete ili biste želeli da kupite svoj prvi novčić – pridružite nam se. Ovaj meetup je namenjen kako početnicima, tako i iskusnim programerima blokčejna i decentralizovanih aplikacija.

Tema meetup-a su isključivo kriptovalute i blokčejn.
Ulaz je slobodan, ali vas molimo da se prijavite! Naravno, idalje smo odgovorni, pa druženje održavamo na otvorenom, i za mali broj ljudi.

Obećavamo opuštenu i prijatnu atmosferu gde ćete upoznati zanimljive članove naše kripto-zajednice i saznati nove izanimljive informacije.

Vidimo se u četvrtak 17. septembra u Balkanskoj 2 u Beogradu!
Pratite google maps, a u slučaju potrebe kontaktirajte nas na Telegramu.

Marija Blešić

Marija Blešić

Arhitekta | Dizajner | Bloger | Belgrade Crypto Commuinty | Marija se bavi arhitekturom i dizajnom, ali i pisanjem i edukacijom na polju kriptovaluta. Zanima se za arhitekturu i umetnost od 2000. godine, a za kriptovalute i blokčejn tehnologiju od 2016 godine. Autor je bloga Belgrade Crypto.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane objave

Crypto Meetup Beograd – 10. jun

Crypto Meetup Beograd – 10. jun

Crypto Meetup Beograd – 10. jun: Vidimo se u četvrtak 10. juna u 18 časova u Beogradu. Družimo se, pričamo, delimo iskustva o kriptovalutama, rudarenju, novim projektima i zanimljivim konferencijama. Prijavite se!

Društvene mreže

Telegram

Youtube

Twitter

Instagram

Facebook

Meetup