Crypto meetup u Beogradu

Ovaj kripto-mitap je namenjen svakome ko je nov u svetu kriptovaluta, Bitkoina i Blokčein tehnologije, ali i za iskusne developere blokčeina i decentralizovanih aplikacija.
Na našim okupljanjima uz piće i prijatno društvo možete saznati mnogo korisnih informacija o Blokčeinu, trgovini kriptovaluta, majnovanju, ali i steći nova znanja i povezati se sa svetom tehnologije i razvoja iste!
Ulaz je slobodan, dovoljno je samo da se na ulazu javite našim organizatorima.
Obećavamo opuštenu i prijatnu atmosferu gde ćete upoznati mnogo interesantnih članova neše kripto-zajednice i naučiti svašta novo! 🙂
Prijavite se:
https://www.meetup.com/Belgrade-Crypto-Community/events/hqqkxqyzmbhb/

Vidimo se!

_____________________________________________________

This Crypto MeetUp is created for everybody, both for newbies in the crypto world, Bitcoin and Blockchain technologies, and for experienced developers of blockchain and decentralized applications.
At our meetups while enjoying a taste of a craft beer you will discover the whole new world and plenty of information about Blockchain technology, trading of crypto, minning and improve your knowledge through new contacts, as well as the newest achievements in the this cutting-edge technology!
The attendance is free of charge 🙂
We guarantee pleasant and relaxed atmosphere, you will hopefully meet many interesting crypto-community members and learn something new!
Sign up:
https://www.meetup.com/Belgrade-Crypto-Community/events/hqqkxqyzmbhb/

Hope to Meet you Up there!

Marija Blesic

Marija Blesic

Autor teksta

Arhitekta | Dizajner | Bloger | Belgrade Crypto Commuinty | Marija se bavi arhitekturom i dizajnom, ali i pisanjem i edukacijom na polju kriptovaluta. Zanima se za arhitekturu i umernost od 2000. godine, a za kriptovalute i blokčejn tehnologiju od 2016 godine. Autor je bloga Belgrade Crypto.

Povezane objave

Crypto meetup u Beogradu #38

Crypto meetup u Beogradu #38

Pričamo o kriptovalutama, ali u ograničenom broju! Cena bitkoina je u porastu, itirijum je objavio pomak u razvoju, safex napreduje dalje u razvoju e-commerce platforme i sve više ljudi se uključuje u svet kriptovaluta. Ako i Vas zanimaju kriptovalute: trgovina,...

Crypto meetup u Beogradu #37

Crypto meetup u Beogradu #37

Nastavljamo druženje u Beogradu! Pre dve nedelje bili smo u Novom Sadu i upoznali nove prijatelje i zaljubljenike u kriptovalute, a ovog puta se družimo u našem prostoru u centru Beograda. Ukoliko tek počinjete da se zanimate za kriptovalute ili već imate dosta...

Crypto meetup u Novom Sadu

Crypto meetup u Novom Sadu

Najavljujemo Crypto Meetup u Novom Sadu! Zbog velikog broja poziva odlučili smo da dođemo u Novi Sad i družimo se našom kripto zajednicom. Tema meetup-a su isključivo kriptovalute i blokčejn. Obećavamo opuštenu i prijatnu atmosferu gde ćete upoznati zanimljive članove...

DRUŠTVENE MREŽE

Telegram

Youtube

Twitter

Instagram

Facebook

Meetup

Share This