crypto meetup

Crypto Meetup – 27. maj

by | May 25, 2021

I ovog četvrtka pričamo o kriptovalutama, blokčejnu, berzama, menjačnicama, rudarenju, novim projektima i idejama iz kripto sveta. Ukoliko ste početnik, obavezno pročitajte neki od tekstova sa našeg bloga kako biste se pripremili, a ako imate nedoumicu koji je najbolji za vas – pitajte nas na Telegramu.

Ovog puta vidimo se u ČETVRTAK 27. maja od 18 časova u bašti bara Samo pivo, u Balkanskoj 13 u Beogradu. Napomena: bar Samo Pivo je specijalizovan za služenje piva, kao što mu naziv i kaže. Račun se izmiruje po principu: Svako plaća svoj deo.

Da biste potvrdili dolazak, prijavite se ovde:

Javićemo blagovremeno na Telegramu koja nam je tačna pozicija. Vidimo se!


Posetite nas i na našim stranicama:

Marija Blešić

Marija Blešić

Arhitekta | Dizajner | Bloger | Belgrade Crypto Commuinty | Marija se bavi arhitekturom i dizajnom, ali i pisanjem i edukacijom na polju kriptovaluta. Zanima se za arhitekturu i umetnost od 2000. godine, a za kriptovalute i blokčejn tehnologiju od 2016 godine. Autor je bloga Belgrade Crypto.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane objave

Crypto Meetup Beograd – 10. jun

Crypto Meetup Beograd – 10. jun

Crypto Meetup Beograd – 10. jun: Vidimo se u četvrtak 10. juna u 18 časova u Beogradu. Družimo se, pričamo, delimo iskustva o kriptovalutama, rudarenju, novim projektima i zanimljivim konferencijama. Prijavite se!

Društvene mreže

Telegram

Youtube

Twitter

Instagram

Facebook

Meetup