fbpx

Belgrade Crypto & Xcalibra Giveaway

xcalibra giveaway

Belgrade Crypto i Xcalibra kripto berza odlučili su da organizuju takozvani Xcalibra Giveaway i poklone 10 ulaznica za Blokčejn samit koji se održava ove subote u Beogradu. Xcalibra, koja je glavni sponzor, želi da obraduje domaće korisnike i omogući im da odslušaju korisna predavanja, upoznaju se sa ostalim posetiocima, ostvare nova prijateljstva i potencijalne saradnje. 

Konferencija se održava na Ekonomskom fakultetu, sa početkom od 9 časova. Iz organizacije napominnju da budete tačni.

Da biste osvojili ulaznicu potrebno je da popunite google formu, a kako biste osigurali svoje mesto dodatno lajkujte tviter ili fejsbuk stranicu, šerujete post i označite jednog prijatelja kako bi i oni saznali za ovaj događaj. Prilikom izbora prednost će imati registrovani korisnici Xcalibra berze.  Za sve one koji bi želeli da naprave nalog i tako sebi uvećaju šansu za osvajanje ulaznica – evo zgodnog vodiča.  

Ovogodišnju konferenciju otvoriće Daniel Dabek koji će pričati o projektu Safex – Globalnoj decentralizovanoj trgovinskoj platformi na svom blokčejnu. Daniel će nam predstaviti ceo projekati i osvrnuti se na najnovije pojedinosti. Sledeći koji će nam se obratiti je Stefan Mićić koji će nam pričati u ime kompanije Berzex. Pored njih čućemo i Vita Jeldličku predsednika države Liberland koja se zalaže za transparentni i decentralizovani državni sistem. Takođe videćemo i dobro poznata lica: Aleksandra Matanovića, Stefana Anđelića, Ivana Bjelajaca i mnoge druge.

Prijavite se za Xcalibra Giveaway i vidimo se na konferenciji.

O autoru: Ivan Stevanovic

Ivan je krenuo da se zanima za blokčejn tehnologiju prilikom izrade studentskog rada. Bavi se rudarenjem, pisanjem, i povremeno trgovinom. Planira da posveti vreme na izučavanju open source programskih jezika.

Objavljeno: 03/12/2019 | Ivan Stevanovic

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *